Audi A3 E-tron Forum

It is currently Wed Jul 26, 2017 7:40 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problems registering on e-Tron portal
PostPosted: Tue Aug 04, 2015 5:22 am 
Offline

Joined: Thu Jun 25, 2015 4:32 am
Posts: 4
Hi,
I'm still unable to add my e-Tron onto my account on the e-tron portal - I keep getting an error message sayiong that the mileage from the car does not match the mileage that I have input!!

The car has been back to Audi for a software reset without any result! Audi Customer Services are chasing with Audi in Germany but it's been nearly four weeks without resolution :-(

Any ideas or similar issues from anyone else?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problems registering on e-Tron portal
PostPosted: Sun Aug 16, 2015 11:35 pm 
Offline

Joined: Wed Jun 03, 2015 1:31 am
Posts: 8
Location: Norway
You need to write the milage number with leading zeros, like "000045". Did you try that?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Problems registering on e-Tron portal
PostPosted: Tue Aug 25, 2015 6:40 am 
Offline

Joined: Wed Sep 11, 2013 10:39 am
Posts: 25
DaveA3 wrote:
Hi,
I'm still unable to add my e-Tron onto my account on the e-tron portal - I keep getting an error message sayiong that the mileage from the car does not match the mileage that I have input!!

The car has been back to Audi for a software reset without any result! Audi Customer Services are chasing with Audi in Germany but it's been nearly four weeks without resolution :-(

Any ideas or similar issues from anyone else?


Hi Dave, did you ever get this figured out?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
© Audi A3 E-tron Forum - part of the MyElectricCarForums.com Group